Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Φύλλο 4

Χρησιμοποιείστε τα εικονίδια - βελάκια στο κάτω μέρος της εικόνας (αλλαγή σελίδας, σμίκρυνση, μεγέθυνση κλπ), και χειριστείτε την ως pdf αρχείο.

Η συνέντευξη του Παν. Κόνσουλα είναι προσαρμοσμένη για την εφημερίδα.
Υπάρχει ολοκληρωμένη, σε μορφη mp3 και μπορείτε να την ακούσετε, είτε να την κατεβάσετε ολόκληρη από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Radio Bubble


fyllo4 All

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γειά σας!
Κατ΄αρχήν θέλω να σας συγχαρώ γιά την πολύ όμορφη και προσεγμένη δουλειά που κάνετε με την εφημερίδα αυτή.
θέλω ακόμη να σας ευχαριστήσω γιά το άρθρο ¨ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΕΣ¨ που πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην κατεύθυνση της περαιτέρω ευαισθητοποίησης όλων μας. θα μου επιτρέψετε μόνο μερικές επισημάνσεις που έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του προγράμματος ανακύκλωσης του Δήμου Βύρωνα.
1. το πρόγραμμά μας είναι ανεξάρτητο από την ΕΕΑΑ.
2. ανακυκλώνουμε όλα τα χαρτιά ακόμη και τα πολύ μικρά (εισιτήρια-αποδείξεις κλπ).Δεν ανακυκλώνουμε χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας,κουζίνας,χαρτοπετσέτες.
3.στον κάδο του αλουμινίου βάζουμε μεταλικά κουτιά που αναφέρουν την ένδειξη "alu" ή "al". Τα υπόλοιπα είναι σίδερο(το οποίο δεν ανακυκλώνουμε προς το παρόν) και όχι αλουμίνιο.
4. Στον κάδο του γυαλιού ανακυκλώνουμε και τα τζαμια και τα γυαλιά. (δεν γίνεται διαλογή).
Ευχαριστώ γιά το χρόνο σας και το χώρο σας!
Γιάννης Μαυρίκης
Υπεύθυνος προγράμματος ανακύκλωσης Δήμου Βύρωνα.
anakiklosi@dimosbyrona.gr

ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΧΟΛΕΒΑΣ είπε...

Θέλω να σας συγχαρώ για την αξιόλογη και ποιοτική ενημέρωση μας. Τέτοιες προσπάθειες είναι η υποστήριξη μας ενάντια στην σκληρή καθημερινότητα των υποχρεώσεων και της ρουτίνας που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.
Αυτές οι ευχάριστες νότες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που δημιουργείτε με κύριο συστατικό το μεράκι σας ,είναι πολύτιμες και αναγκαίες στις μέρες μας .
Σας αξίζουν συγχαρητήρια και για την ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη που έχει αυτή η προσπάθεια, όχι μόνο ποιοτικά αλλά και στις νέες μορφές που δημιουργήσατε, δίνοντας την δυνατότητα στους Βυρωνιώτες να σας διαβάζουν από όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν ταξιδεύουν .

Μπράβο παιδιά σας παρακολουθούμε και σας ευχαριστούμε.

Agalmatakia67